Khamis, 24 Januari 2013

segmen : follow blog dan twitter ayuinsyirah 2013


 salam semua... ayu mengupdate blog lagi..hehehe...sorry ye dah lama ayu tak update...busy la nazir dtg sekolah... so mulai esok hingga isnin ayu cuti jadinyer ayu nak penuhkan masa dengan blogging  ... so sekarang juga ayu nak buat segmen... jooom join ramai2...yer.. senang sgt syaratnyer... kawan2 kene follow blog dan twitter ayu yer... nanti ayu follow kawan2 juga...
 syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. yang mana ada twitter jooom follow ayu juga tekan AYUINSYIRAH
3. tajuknyer SEGMEN : FOLLOW BLOG DAN TWITTER AYUINSYIRAH 2013
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga 27/1/2013... 

6 ulasan:

heirizalieyana berkata...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

Alyn Lah berkata...

join dah .

http://aidilakhmalina.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

Arya Addin berkata...

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-blog-dan-twitter.html

dah join sini..hehehe

shasha qilah berkata...

Joinnnn

http://shahidaaqilah-story.blogspot.com/2013/01/follow-blog-dan-twitter-ayuinsyirah-2013.html

Muhammad Faiz Mohamed Saaid berkata...

aduh, twitterdah kena block, boleh join tak segmen ni ?

june mohd berkata...

haah, kalau tak de twitter boleh tak join segmen ayu?